Jeanet Grootjans

REFERENTIES

Jeanet Grootjans heeft voor ons een introductietraining weerbaarheid verzorgd. Ze deed dit op een heel interactieve manier en zorgde ervoor dat iedereen zijn kwetsbaarheid durfde te laten zien. Een hele waardevolle training. Ik kan een training van Jeanet van harte aanbevelen!

Caroline Rossen, teamleider Bibliotheek Wijchen

Jeanet heeft verschillende trainingen gegeven aan de leerlingen VMBO basisberoeps- en kaderberoepsgerichte leerweg voor het keuzevak EHBO & veiligheid op Maaswaal College Oosterweg. Ze heeft de leerlingen geleerd hoe ze moeten omgaan met emoties. Hierbij zorgde ze in eerste instantie voor een veilig leerklimaat waarin leerlingen durven mee te doen, dit door verschillende leuke werkvormen te gebruiken. Vervolgens naar de kern waarin de leerlingen leerden hoe ze als beveiliger, politieagent of ambulancebroeder moeten reageren op onverwachte situaties op straat. Denk hierbij aan iemand die flauw gevallen is, een ongeluk heeft gehad, ruzie heeft of net een borreltje te veel op heeft. Het acteerwerk wat Jeanet daarbij laat zien laat de situaties op de werkelijkheid lijken waardoor leerlingen erg onder de indruk zijn. Door het goede acteerwerk nemen leerlingen het erg serieus en is het mooi om te zien hoe ze daarmee omgaan. Wij zijn erg tevreden over Jeanet haar werk en zullen haar zeker in de toekomst nog eens gaan benaderen voor een verdere samenwerking.
Enkele reacties van leerlingen tijdens de evaluatie:
Het acteren is echt super goed, lijkt net echt! / Leuke les, veel gelachen maar ook veel geleerd. / Zo leer ik veel beter dan met de laptop.

Bernd Holleman, docent Maaswaal College

De inzet van Jeanet bij onze trainingen is zeer waardevol. Zij weet schijnbaar moeiteloos te schakelen in de rollen die we vragen te spelen. Gezien de complexiteit van meerdere persoonlijkheidsstoornissen hebben we lang moeten zoeken om een actrice te vinden die zich in kan leven in specifieke stoornissen en de eigenschappen hiervan 'eigen' maakt. In Jeanet hebben we deze absoluut gevonden. De inzet van Jeanet levert een fundamentele bijdrage aan de training EACII, omgaan met dubbeldiagnoses. Daarnaast is Jeanet een heel fijn persoon om mee te werken!

Meino de Vries, opleider GGZ Senior counselor & eigenaar Elsden Training

Wij hebben deelgenomen met onze dochter aan de weerbaarheidscursus van Jeanet Grootjans! Onze dochter is zich er nu van bewust dat ze eerst nadenkt voordat ze reageert uit emotie! Het gelijk verdrietig worden is een stuk minder en ze kan nu beter met teleurstellingen omgaan!

Patricia van Beuningen, secretaresse & spreekuurassistent bij Pantein Zorggroep

Al meerdere keren hebben mijn collega's en ik op de Hogeschool Rotterdam samengewerkt met Jeanette tijdens onze communicatietrainingen. Jeanet is een energieke en gedreven vrouw. Ze let op de details en weet haar rol als trainingsacteur zodanig neer te zetten dat de deelnemer alle kansen kan benutten om vaardigheden te oefenen en te laten zien. Op Jeanet kun je vertrouwen!

Ireen van Itallie - Ooijen, trainer & docent bij Hogeschool Rotterdam

Een geweldige vrouw, ken haar al enkele jaren als een actief persoon in ons dorp oa bij jeugdhonk maar ook als vrijwilliger bij ander activiteiten zoals carnaval en bij sportactiviteiten.. fijn in de omgang en gedreven maar ook leuk en gezellig.

Rudy van Haren, eigenaar Bed & Breakfast Balgoy

CRKBO erkend docent NVvT: Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs Weerbaarheidstrainingen Bertha Verschueren SKJ - Stichting Kwaliteitsregister Jeugd Logo NVRG