Jeanet Grootjans

WEERBAARHEID

Onze maatschappij vraagt ons om je grenzen te bewaken, keuzes te maken, doelen te stellen, contact te maken en samen te werken, kortom om weerbaarder te zijn! Als je weerbaar bent, laat je je niet van alles overkomen. Je herkent signalen bij jezelf en bij de ander en weet hoe je er op kan reageren. Je weet je grenzen aan te geven en die van de ander te respecteren. Je bent bewust bezig met wat je wel en wat je niet wilt. Je maakt je sterk voor jezelf.

In mijn trainingen leer ik je op een passende manier op te komen voor jezelf en train je je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Je wordt positief, sterk en laat je niet beïnvloeden. Deze trainingen voor weerbaarheid zijn volgens de werkwijze van Bertha Verschueren, die haar eigen speciale methodieken heeft ontwikkeld gebaseerd op haar jarenlange weerbaarheid ervaring als trainster bij Rots en Water en het Marietje Kessels Project.


Methode A - (Kiezel en Druppel) Weerbaarheid voor jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar, samen met een ouder/verzorger
Methode B - (Kiezel en Druppel) Weerbaarheid voor jongens en meisjes van 7 t/m 10 jaar, samen met een ouder/verzorger
Methode B/C - Weerbaarheid voor jongeren vanaf 10 jaar en volwassenen
Methode D - Weerbaarheid voor ouders en positief opvoeden

Trainingen op maat:

Ik kan een training naar wens voor u samenstellen. Voor kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen. Dit kan in groepsverband maar ook individueel.

Staat uw training niet bij actuele trainingen vermeld, neem dan gerust contact op zodat we samen een passende training kunnen inplannen.

Geplande trainingen:

Hieronder ziet u de trainingen die momenteel ingepland staan. 

Heeft u vragen over een training? Wilt u eerst nog wat meer informatie, een training op maat, of wilt u kijken naar andere data of locatie? Neem dan gerust contact met me op.

CRKBO erkend docent NVvT: Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs Weerbaarheidstrainingen Bertha Verschueren SKJ - Stichting Kwaliteitsregister Jeugd